image host

SHADOWHUNTERS

Osmnáctiletá Clary Fray v den svých narozenin zjistí, že není ta, za koho se celý život pokládala. Clary pochází z dlouhého rodokmene Shadowhunterů. Jde o hybridy lidí a andělů, kteří loví démony. Clary nyní žije ve zcela novém světě, mezi vílami, vlkodlaky, upíry a čaroději. Read More

THE 100

THE 100

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

Slide # 3

Slide # 3

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

Slide # 4

Slide # 4

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

Slide # 5

Slide # 5

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

Rozhovor z Poster Book: Evanna Lynch

Celé jméno: Evanna Lynch
Postava z HP: Luna Lovegood
Narozeniny: 16. srpen
Znamení: lev
Oči: modré
Vlasy: blond

*Jak se podle Tebe Harry Potter a Princ Dvojí Krve liší od starších filmů?
Přesto, že je tu perfektní rovnováha mezi temnotou a světlem, cítím že celkový tón příběhu je už vážnější. I v prvních pěti knihách stále byla hrozba nebezpečí a toho, že Voldemort se může kdykoli zjevit. Nyní ale Harry v sobě udržuje bojovný duch více, než kdykoli předtím.
Ale na konci Fénixova Řádu se to změní, když Brumbál odhalí Harrymu proroctví. Buď zabije Voldemorta, ať se mu to líbí nebo ne, nebo Voldemort zabije jeho. Kniha je také odlišná proto, že Ron a Hermiona konečně začínají zdůrazňovat dramata. To měli dělat už od první knihy!

Které specifické rysy obdivuje na své postavě?
Je jich několik. Myslím, že je velmi vyrovnaná, inteligentních osoba a daleko moudřejší, než bychom mohli říci o někom v jejím věku. Miluji její přístup, nikdy nepotřebuje povolení od jiných lidí na to, co dělá. Není domýšľavá ani nejistá, ale je ve svém vlastním světě a nenechá své rozhodnutí ovlivnit cizími názory. Vždy naslouchá hlasu svého srdce.


POKRAČOVÁNÍ V ČLÁNKU...

Které prvky Tvé postavy byly nejnáročnější na ztvárnění?
Myslím, že její neustálá pozitivita. Je těžké přijmout, že někdo může být tak přizpůsoben životu, jeho problémem a také smrti. Během filmovaní Fénixova rádu ... měla jsem problémy při scénách na ministerstvu, kde musela být vyděšení ze Smrtijedů. Nemohla jsem procítit její strach, když nejhorší věc, která se mohla stát, byla její smrt. Ale vyřešili jsme to tím, že mohla mít strach o životy svých přátel.

Z jakých zkušeností si čerpala při stvárňovaní své postavy?
Musela jsem se naučit být víc samostatná. Jsem citlivá a když trávíte čas zoufale hľadajúc někoho schválení, vždy skončíte zranění a cítíte se špatně. To, že jste pod pohledy veřejnosti a vědomí, že jiní lidé vás posuzují, to všechno mě naučilo spoléhat se vždy na to, co si myslím a co dělám.

Představuje pro Tebe jako herečku skutečnost, že si úzce spojována se svou postavou, profesionální výzvu?
Ne až tak velmi. Ale stále si neříkám herečka. Chci hrát více, ale začala jsem v Harrym Potterovi a jsem nesmírně vděčná za všechno, co mi to dalo. Harry Potter mi vlastně otevřel dveře.

Jak se cítíš při sledování předchozích filmů? Ovlivňuje sledování předchozích filmů Tvůj současný výkon?
Upřímně není. Luna nebyla součástí příběhů a nevyskytlo se v nich nic, co by mě donutilo změnit ji tak, aby to bylo vhodné. Vyrostla jsem při jejich sledování ještě dříve, než se natáčela Lenka, takže nemohu posoudit, protože ovlivnily moje podvědomí. Jsem šťastná, že jsou zde ještě čtyři další filmy, které mohu sledovat a užívat si jejich znova jako fanoušek!

Existuje v Relikviích Smrti nějaká konkrétní herecká výzva nebo část příběhu, na kterou se tešíš?
Asi to bude na panství Malfoyů, protože je to pro Lunu celkem děsivý zážitek. A také proto, že Luna ukáže velkou část své nebelvírské stránky (Ano, věřím, že každý má v sobě kus nebelvíra!) A převezme odpovědnost za věci, co nikdy předtím neudělala. Je to pro ni skutečná zkouška a stále si nejsem zcela jistá, jak se s tím vypořádat ...
V potterovkách je mnoho speciálních efektů. Je hraní před zeleným plátnem namáhavé?
Přirozeně je to zvláštní. Máte se připravit na scénu, která následuje. Ale to se dobře nedá, když jste obklopen oslňující zelenou barvou a vedle vás je muž, který mívá tyč s červeným X. Je to svým způsobem nepříjemné. A to je jen jedna z věcí, při kterých musíte úplně zapomenout na všechny kolem sebe. A také nevnímá smích, který slyšíte, když se láskyplně díváte na kovovou tyč. Tehdy se nacházíte ve svém vlastním světě, jako když jste mali sedm let, a myslíte si, že vaše představy jsou realita.

*Jaký další typ umění Tě ovlivňuje jako herečku?
Všechny! Nemůžu se soustředit jen na jednu část umění. Nikdy nevíte, co vás může inspirovat. Chci vidět všechno! Filmy, knihy ... No myslím, že tanec a pohyb jsou mojí vášní.

* Kdyby si mohla zahrát jinou postavu ze světa HP, která by to byla? Proč?
Brumbála! Zbožňuju ho! On je v mnoha věcech zcela jiný než Luna ... Brumbál je odlišný v tom, že má tolik starostí a neustálých bojů, až ho to dělá více lidského. Myslím, že bych si užila, kdybych se měla pokoušet o rovnováhu mezi jeho podivnou nestrannosti a moudrostí. A také miluji jeho pláště!


EVANNA LYNCH dokončuje věty

Kdybych nebyla herečkou ... asi bych byla momentálně ve škole! Ale ne ... chtěla bych být tanečnicí. Nechci skončit s herectví, ale chci se dát na taneční kariéru ... no každý týden své rozhodnutí mením ...

Z mých dosavadních scén největší výzvu představovalo ... Ministerstvo magie. Zelené pozadí a červené X - je těžké procítit malé nesmyslné zakřičení "Stupefy", když nevidíte ani následky!
Mým oblíbeným okamžikem z natáčení Prince bylo ... Valentýn ve Velké síni. Lidé znuděně čekali na scéně, tak Alfi (Dean Thomas) a Afshan (Padma Patilová) vytáhli laptop, učili se "Thriller" z YouTube a pokusili se to naučit i ostatních z obsazení. To jste měli vidět!

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

0 komentářů:

Okomentovat