image host

SHADOWHUNTERS

Osmnáctiletá Clary Fray v den svých narozenin zjistí, že není ta, za koho se celý život pokládala. Clary pochází z dlouhého rodokmene Shadowhunterů. Jde o hybridy lidí a andělů, kteří loví démony. Clary nyní žije ve zcela novém světě, mezi vílami, vlkodlaky, upíry a čaroději. Read More

THE 100

THE 100

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

Slide # 3

Slide # 3

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

Slide # 4

Slide # 4

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

Slide # 5

Slide # 5

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Read More

"Tom je prostě hvězda",prohlásil fotograf Ram


"Focení Toma bylo jedno z mých největších focení, které jsem měl kdy možnost udělat," řekl fotograf Ram. "Tom je prostě úžasný ... fotky dokazují, že jeho herecké výkony jsou prostě 'nadmódní' a 'nadfilmové'. "Chlapec je hvězda! "Dodává.
"Je to těžké, protože každý jeho obrázek je úžasný!" Komentuje Ram, který však nechtěl uvést více. Pokazil by tím prý překvapení. "Jeho šikovnost je tak vášnivá! Jeho budoucnost je vskutku růžová - má talent! "Uzavřel.

Nová fotka v článku


***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Co dělá Daniel ve dnech volna? → dělá řidičák a chodí na svatby!

Podobně jako jeho herečtí kolegové, i Daniel Radcliffe si v těchto dnech vychutnává několikatýdenní přestávku v natáčení Relikvií Smrti. Vede svůj běžný život, do kterého mu nyní prostřednictvím novin Daily Echo trošku nahlédneme: Hvězda ztvárňující Harryho Pottera si momentálně dělá řidičák. Ne však v rodném Londýně, ale v blízkém městečku Poole. Ulice jsou tam totiž mnohem méně přeplněné auty než v hlavním městě Velké Británie. Kromě toho byl pozván na svatbu, která se konala uplynulý víkend v místním hotelu Harbour Heights. Jeden z hudebníků, který hrál na svatbě o Danielovi řekl:

"Vypadal velmi šťastný a ochotně se fotil a rozdával autogramy. Byl to celkem milý chlapík. Mluvil jsem s ním jen chvíli, říkal, že přišel z Londýna kvůli řidičáku, protože je zde klidnější ... Zatancoval si s nevěstou a byl tam asi do půl druhé ráno. Byl "při zemi" a choval se přátelsky. Vnesl tam trochu kouzla. "

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Nová fotka měsíce

Tak blíží se nový měsíc, tak jsem usoudila že je nejvyšší čas, vyhlásit fotku měsíce září.
Takže nejvíce se vám líbila fotka číslo 2.



Hlasování na říjen připravujeme.

Bonnie navštívila Prada show at Milan Fashion Week (2009)


Bonnie: Tady to Bonnie moc sluší, doufám, že budou ještě další fotky :o)

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Emma na Burberry show,London Fashion Week (22.9 2009)→ nové fotky!

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Bonnie:No musím říct, že mě osobně se ty šaty moc nelíbí.Ale jinak vypadá dobře.

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Evanna & Mathew vypouštěli balónky (24.9 2009)

Matthew Lewis (Neville) a Evanna Lynch (Luna) dnes vypustili v Londýně 1000 balónků na podporu blížícího se vydání Prince dvojí krve na DVD na londýnské památce Millenium Bridge,kterou filmaři HP6 nechali pro Prince strhnout Smrtijedy.
Součástí této akce je i soutěž, kdy každý, kdo balónek najde a bude se řídit pokyny na přiloženém letáku a zároveň je starší 18-ti let, bude zařazen do losování a vítěz si pak bude moci zahrát v Relikviích smrti.

Video z akce a rozhovor s herci naleznete ► ZDE. Fotky obou herců máte v celém článku.

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Bonnie na Burberry show after party (2009) → nové fotky!

normal_Bonnie_Wright_Burberry_Afterparty.jpg (45 KB)normal_Bonnie_Wright_Burberry_Afterparty_281_29.jpg (47 KB)normal_Bonnie_Wright_Burberry_Afterparty_282_29.jpg (45 KB)normal_Bonnie_Wright_Burberry_Afterparty_283_29.jpg (40 KB)



***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

"Nejlépe si odpočinu s knihou v ruce",svěřila se Emma

Emma Watson se v roli studentky v USA cítí dobře. Podle deníku Daily Express zahájila britská herečka první semestr na univerzitě Brown na Rhode Islandu uvolněně. Hermiona z příběhů o Harry Potterovi spolužákům předváděla, jak se umí zvednout z dřepu bez použití rukou. Po skončení semestru se znovu postaví před kameru v příběhu HP a Relikvie Smrti.

V prvé řadě se však bude podle vlastních slov věnovat studiu literatury. "Vím, že to zní neobvykle, ale já se opravdu ráda učím a čtu, když netočím HP. Nejlépe si odpočinout s knihou, " tvrdí herečka, jejíž filmová postava je známa jako vševědoucí šprtka.

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Bradavický expres opět na scéně!

Zatímco herci hrající v připravovaném filmovém pokračování Harry Potter a Relikvie Smrti v současnosti pracují na jiných filmových projektech, odpočívají nebo v případě Emmy Watson studují ,štáb pokračuje v natáčení scén, které se obejdou i bez nich.
Nejnověji se natáčejí exteriérové scény s Bradavické expresem na skotské stanici Rannoch a v jejím okolí. Nákladná výprava zahrnuje filmování tradičního studentského vlaku z helikoptéry letící nad ním. Více vám přiblíží následující ► aktuální fotky ◄ z natáčení.

►Bradavických expres uvidíme zřejmě v obou částech. V jakých souvislostech? Přečtěte si pokračování. Pozor, obsahuje spoiler!



Herečka Evanna Lynch (Luna Lovegoogová) potvrdila, že v srpnu pracovala na scéně v Bradavické exprese, která se bude týkat studentů vracejících se na začátku září do Bradavic.
V scéně do první filmové části Relikvií Smrti se objeví trio ve složení Luna, Ginny a Neville, které se později ve filmu rozhodne nepodlehnout novým vyučovacím metodám smrtijedů.
Režisér Yates chce údajně touto scénou poukázat na to, že ačkoliv se Harry, Ron a Hermiona vydávají hledat viteály, na Bradavicích se současně otevírá nejtemnější rok, jaký kouzelnická škola kdy zažila.

Bradavických expres bychom měli podle knižní předlohy spatřit i na konci druhé filmové části darů Smrti, tedy ve filmovém zpracování epilogu. Tato informace je zatím pouze předběžná, neboť se Epilog ještě nenatáčí a scénář není dostupný.

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Suzie Toase bude v HP7 jako Alecta Carrow

Herečka Suzie Toase, která v Princi ztvárnila smrrtijedku Alectu Carrowovou, potvrdila, že si tuto roli zopakuje i v připravovaných Relikvicíh Smrti. Tentokrát navíc v pozici nové profesorky předmětu Život a zvyky mudlů na Bradavicích, do níž ji dosadí sám Voldemort
Přeloženou část rozhovoru pro portál Whats On Stage.com, v němž herečka mluví o Harrym Potterovi, máte v pokračování článku..


►V současnosti je Vás často vidět, a to nejen v Harrym Potterovi. Máte pocit, že momentálně přecházíte do další úrovně vaší kariéry?
"Samozřejmě doufám, že ano. Na posledním Harry Potter filmu (Polovičný Princ) jsem nedělala zase až tak mnoho, takže to dramaticky nezměnilo mou kariéru. Jsem však iv dalším (Dary Smrti), takže uvidíme, zda to bude mít nějaký vliv.

Například, lidé mi roky říkali "Ty nebudeš nikdy hrát špatnou", což je směšné. To byl vlastně i důvod, pro který jsem se rozhodla pro tuto roli v Harrym Potterovi, je to totiž odporná postava.
Jsem herečka, takže bych měla být schopna zahrát všechno. V rámci mých osobních hranic chci vyzkoušet tolik typů postav, kolik budu moci."

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Tom podpořil projekt "Teddy Bear" → podepsal medvídka

  • Tom Felton, stejně jako jeho herečtí kolegové Daniel Radcliffe, Matthew Lewis a Imelda Staunton, se rozhodl darovat podepsaného medvídka projektu Teddy Bear 2009 , kde výtěžek z aukce medvídků přispívá na boj proti rakovině prsu. Tom Felton je zároveň poslední HP herec, který se na tomto projektu podílel.



***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Emma na Burberry show,London Fashion Week (22.9 2009)

  • Začíná období nejrůznějších módních týdnů a to například v Paříži či Anglii.
Emma přijela až z Ameriky aby se účastnila módního týdne v Londýně 22.9 2009 a to show značky Burberry,pro kterou nedávno nafotila překrásné fotky! Fotky například s herečkou Gwyneth Pathrow máte v celém článku.


***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Bonnie na Burberry show after party (2009)

  • Bonnie,stejně jako Emma,navštívila 25.ročník London Fashion Week after party.Bonnie vypadala úchvatně a je vidět, že už módě začíná přicházet na kloub.
  • Fotky v celém článku


***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Bonnie: Desfile da grife Vivienne Westwood (20.9 2009)


No musím říct, že tenhle model se mi moc nelíbí.

►Další dvě fotky v celém článku


***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz

Všechno nej Tome!!!

Je to tady Tom Felton slaví své 22.narozeniny.! Je neuvěřitelný jak ten čas letí.
Takže přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka a hlavně hodně dobrých rolí!!



Figurka Lenky


Na trhu se objevuje čím dál víc sběratelským figurek, tady máte jednu fotku figurky Lenky ...



***
zdroj: harrypotter.blog.cz

Prosba!!!

Mám na vás velkou prosbu!
Snažím se nějakým zázračným způsobem rozjet náš druhý blog.Poslední dobou nám to nějak nešlo.
Tak sem vás chtěla poprosit, koukněte na ten blogís, a kdyžtak písněte něco do komentů.
Děkuju moc.


Bonnie


Diplomek pro nás od našeho milovaného sbenka ♥♥Hermionky♥♥

Lexikon mýtů a legend♥

Lexikon mýtů, legend a neuvěřitelných faktů
David Colbert za pomoci Joanne Kathleen Rowlingové sepsal knihu Kouzelný svět Harryho Potera, plnou zajímavostí, jako například původ jmen i spoustu jiných souvislostí....
Co jste si možná nedali do souvislostí, ale mohlo vás to napadnout: například význam jmen některých hrdinů, původ a výskyt nejrůznějších fantastických zvířat v Harryho příbězích, podobnost některých jeho dobrodružství s jinými legendami a mýty. Baví vás pátrat po dalších tajemstvích?
Pak neváhejte a zalistujte v tomto lexikonu mýtů, legend a neuvěřitelných faktů. Poučíte se, pobavíte a možná naleznete inspiraci i k vlastním odhalením, která třeba autorovi tohoto kratochvilného slovníku unikla.
Chcete-li se dovědět, proč alchymisté doopravdy hledali Kámen mudrců, zda zaklínadlo "Avada Kedavra" je skutečnou kletbou či zda baziliškové jsou jen velcí hadi, sáhněte po lexikonu Kouzelný svět Harryho Pottera. Dozvíte se též, jak chytit jednorožce, odkud pocházejí všechna ta zvláštní jména ze světa kouzelníků, proč se kentaurové vyhýbají lidem, zda čarodějnice odjakživa létají na košťatech a mnoho dalšího. Lexikon je nutností pro každého "potterologa".

***
zdroj: harrypotter-nebelvir-academy.blog.cz

Freddie o lásce, scénách v HP6 + video s tanečkem

V rozhovoru pro People se Freddie Stroma, představitel nové postavy v novém filmu Princ dvojí krve, Cormac McLaggen, vyjádřil o své romantické povaze, abysolutně nesouhlasí, že se podobá povaze jeho postavy a zmínil se i o scénách, které pro film podstoupil.


"Mou nejoblíbenější scénou je, když si na večírku lížu prst a hledám Hermionu," hovoří 22 letý herec, který se ve filmu pokouší o pozornost Hermiony Grangerové, kterou po šesté ztvárnila Emma Watson.

Bohužel, dámy, Freddie není pro vás! Svou lásku si už dávno našel. Už dva a půl roku randí s modrookou blondýnkou s kudrnatými vlasy. Setkali se ve škole a nepochází ze showbiznisu. Děvče si však uvědomuje i Freddieho fanoušky: "Jí to nepřekáží," povídá. "Ona ví, že nejsem typ člověka, který by se nechal nalákat. Jsme v našem vztahu odhodlaní."

Na rozdíl od jeho drzé a násilné lásky, kterou předvádí na stříbrném plátně, je ve skutečnosti citlivým romantikem. "Rád si myslím, že jsem romantický typ člověka, ale já jsem skoro romantika realistický. Pro mě jsou sladká gesta potěšením a jsem rád, že mám při sobě někoho, kdo by je se mnou sdílel. Své přítelkyni tím i naznačuji, jak moc ji miluji."

"S modelingem jsem měl asi takovou zkušenost, že jsem dělal reklamu proti akné a musel jsem tancovat ve spodním prádle úplně naboso a na hudbu, kterou jsem nepoznal. Video se myslím dostalo díky kámošovi i na Internet."

Tým priori-incantatem.sk si dal tu práci a našel video tancujícího Freddieho. Na toto video se můžete podívat ZDE

***
zdroj: harrypotter-nebelvir-academy.blog.cz

Emma & Daniel v Guinessově knize rekordů

Herci Daniel Radcliffe a Emma Watson byli zapsáni do Guinessovy knihy rekordů pro rok 2010 díky "nejvíce naplněné pokladně" (největšímu výdělku).
►Dan získal ocenění za "Nejvyšší plat herce v posledním desetiletí" , kde vydělal za prvních pět dílů v průměru asi 558 milionů dolarů za film.
►Emma získala ocenění pro "Nejvyšší hrubý plat pro ženský herecký výkon" , kde vydělala asi 753,7 milionů dolarů za film.

Guinnessova kniha rekordů 2010 bude už zítra.

***
zdroj: harrypotter-world.blog.cz